Имате ли вредни навици? Лечебно гладуване

Лечебно гладуване: Ядете ли сол или солена храна? Пиете ли кафе? Пушите ли? Употребявате ли алкохолни напитки?

Ползвате ли рафинирана бяла захар или други продукти с това безжизнено вещество? Каква девитаминизирана и деминерализирана храна отравя вашия организъм? Имате ли силна воля? Какво ръководи вашето тяло? Лошите навици? Или разумът управлява вашите желания?

Помнете: ПЛЪТТА Е ГЛУПАВА. Тялото не може да мисли заради вас. Само с усилие на разума вие ще преодолеете лошите навици, за които се е хванало вашето безсловесно тяло.

Ако вие действително искате да притежавате свръх изкъртима енергия , добро здравословно състояние, рядка сила и здрави нерви — всичко, с което можем да се гордеем — от днес започвайте да работите с природата, а не против нея.

Гладуването — това е ключът от склада, където природата пази своята енергия. Гладуването достига до всяка клетка, до всеки орган и генерира жизнени сили. Никой няма да направи това за вас! Само вие можете да го направите. И вие трябва да го направите! Никой не може да се храни вместо вас.  99% от болестите произтичат от неправилното и неестествено хранене.

Ефективността на работата на всяка машина зависи от количеството и качеството на тази енергия, която тя употребява. Същото се отнася и за човешкия организъм. Хората винят за своите болести и преждевременното стареене всичко друго, но не и храненето.

Затова причината за тяхното страдание си остава за тях тайна. Обикновено човек не знае как е „измърсен“ неговият организъм от многото преяждания, от неизползваните гладувания, а също така и от използваната безжизнена храна. Всичко гова взето заедно натрупва в организма отровни вещества.

Ако човек, който милее за своето здравословно състояние, се подложи на 5-6 дневен режим на гладуване с дестилирана вода, то неговият организъм започва да изкарва отровите с дишането и урината, която придобива тъмен цвят и лош дъх. Това определено доказва, че организмът е препълнен с разложени неделими вещества, които са попаднали там с храната.

Тези постоянно натрупващи се отрови носят в себе си бъдещите болести на човека. И когато природата реши да изхвърли тези отрови, тя избира взрив, който се нарича болест. В този случай човек трескаво търси път, за да оздравее лесно и бързо. Единственото, за което никога не му идва наум — това е гладуването.

Още за четене. Форум с мнения и коментари – по-долу:
Оценка на читателите
[Гласували: 0 Средно: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *