Отслабване чрез правилно дишане

Дишай, за да отслабнеш. Кое съзнателно дишане за отслабване е правилно?

Кислородът е една от основните предпоставки за бързото изгаряне на мазнините.

Ако искате да сте слаби, дишайте! Освен правилният хранителен режим, добрата двигателна активност и здравословният начин на живот, за да поддържаме теглото си в нормалните нива, трябва да дишаме правилно. До това заключение са стигнали група датски учени, които в продължение на години са следили теглото на хора, застрашени от затлъстяване.

Още супер ценни съвети по темата + няколко упражнения по дишане за отслабване по време на хранене ТУК!

Според тях необходимостта от кислород на организма е от съществено значение за правилното функциониране на храносмилателната система и за добрия метаболизъм.

За изгрянето на един грам мазнини са необходими около 2 литра кислород. Водени от тези знания, датските учени предлагат диета под формата на правилен режим на дишане. Става дума за дихателна гимнастика, разделена на три групи от упражнения.

Ако човек, при който съществува риск от натрупване на излишни килограми, стриктно спазва режимът, то той може да отслабне, без да се подлага на изтощителни диети.

правилно съзнателно дишане за отслабване
Дишайте и ще отслабнете!

Става дума за изпълнението на открито или на отворено помещение на серия от упражнения, които започват с  повдигане на диафрагмата и корема.

Те се смятат за основните ограни, от които зависи правилното дишане, но с натрупването на годините те все по-трудно изпълняват задълженията си. След като се поеме дълбоко въздух, той се задържа за няколко секунди и се издишват напълно.

Следва повторение на упражнението до лекото замайване. Това е гаранция, че нивото на кислорода в кръвта се е повишило дотолкова, че успешно да разгражда мазнините.

Оценка на читателите
[Гласували: 1 Средно: 5]
Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.