Гърдите се увеличават с плод от папая

Известната папая (плод) не само че спомага за намаляване на телесното тегло, но и увеличава гърдите

Папаята е един от продуктите, който носи най-големи ползи за здравето на жената. Редовната консумация на вкусния плод спомага за редуциране на излишното тегло, но в същото време води до увеличаване на бюста и изчистване на кожата.

За ползите на папаята в областта на отслабването диетолозите говорят най-вече от гледна точка на съдържащитя се в нея ензим, наречен папаин, както и на химотрипсин, каротин и изболие от аминокиселини. Цялото това разноорбазие от полезни вещества, към които трябва да добавим и витамин С, се съчетава с изключително ниското наличие на калории. С цел отслабване папаята се конумира още зелена, тъй като в нея папая ензимите са почти двойно. Те разграждат въглехидратите и белтъчините, като незаменима е помощта им в процеса на обработване на мазнините, а оттам и в обмяната на веществата. По този начин излишната мастна тъкан се освобождава, гарантирайки дълготраен ефект.

папая - плод
Папаята е наричана ангелски плод

Любопитна е подробността, че зелената папая е смятан за плод, който увеличава женския бюст. В Китай той често се използва за тази цел, като местните разчитат на ензимите, които се съдържат в него, за да стимулират секрецията на яйчниците и да „изпълнят” гърдите.

Същите тези ензими са и незаменим помощник в битката за красива кожа.

Оценка на читателите
[Гласували: 1 Средно: 5]
Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.