Мъжкото ви достойнство е 10 см! Идеално е!

Доказано е вече, че 10 см са напълно достатъчни, когато става дума за обиколката на пениса

Размерът на мъжкия полов орган е една от широко дискутираните теми, независимо от това дали става дума за специалисти, или за хора, имащи опит в практиката.

С цел да се сложи край на масовата кампания за уголемяване на органа, която в последните години става все по-популярна, френски експерти направиха необходимото, за да популяризират идеалния размер на пениса. Според техните заключения, дължината на мъжкия член в състояние на покой трябва да е между 9 и 9,5 см, а когато е в състояние на ерекция – между 12,8 и 14,5 см. В същото време, обиколката, за която все по-често се говори, че е от решаващо значение, трябва да е между 8,5 и 9 см в спокойно положение, и между 10 и 10,5 см –  в еректирало.

Изнесени от страна на академията за интервенции във Франция данни показват, че зачестилите операции за уголемяване на пениса в последно време са пряко провокирани и вдъхновени от страна на самите мъже, които смятат, че атрибутът им не е с достатъчни размери.

10 см стигат!

В действителност пенисите на голяма част от тези представители на силния пол напълно се вписват в стандартите и в показателите за анатомическа норма.

Това се отнася за 85% от всички мъже, които са се подложили на подобна интервенция.

Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.