Обезкосмяването – досадно, но задължително

Обезкосмяването е задължителен процес за всяка уважаваща себе си жена

Обезкосмяването не е суета, а необходимост за всяка жена, която иска да изглежда добре и да се чувства добре.

Всяка жена си мечта е да е отърве от досадните косми по цялото тяло веднъж завинаги, но все още това е скъпо и не всеки може да си го позволи.

Лятото е сезонът, в който обезкосмяването е особено дискутирана тема.

Методите за обезкосмяване варират от използването на самобръсначка, през използването на епилатор, кремове за епилация, обезкосмяване с конец и традиционната кола маска.

Но с напредването на технологиите лазерната епилация се превръща в най-ефикасния и безболезнен метод. За да бъде трайна, лазерната епилация се прилага 6-8 пъти, през около 45 дни. След края на процедурите се очаква да забравите завинаги за досадните косми и всичко свързано с обезкосмяването.

За целта е нужно всяка година да се правят по 1-2 поддържащи процедури.
И преди да кажете, че това е метод, който могат да си позволят сам обогатите дами, замислете се колко пари давате за различните методи за обезкосмяване като самобръсначки, кола маска, кремове и други.

Безболезнените процедури по лазерна епилация траят няколко минути, а усещането може да се сравни с леко боцкане – нищо, което не можете изтърпите в името на красотата.
hair removal обезкосмяване с конецАко все пак смятате, че лазерната епилация не ви е по джоба можете да изберете от:

Бръснене

Това е най-лесният, но и най-краткотраен начин за обезкосмяване. Ако бързате, това е вашият начин, но бръсненето налага обезкосмяване едва ли не всеки ден, най-много през ден, ако искате да имате идеално гладка кожа. Освен това трябва да поддържате хидратацията на кожата, която се изсушава при бръснене.

Кола маска

obezkosmqvane

Обезкосмяването не е суета, а необходимост за всяка жена

Препоръчително е да посещавате козметичен салон, когато използвате този метод. С кола маска обезкосмяването е по-трайно в сравнение с бръсненето, но е доста по-болезнено, а и крие риска от появата на подкожни косъмчета.

Още за четене. Форум с мнения и коментари – по-долу:
Оценка на читателите
[Гласували: 0 Средно: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *