Познавате ли УНИКАЛНАТА лечебна сила на водата

Човек не може да си представи живота си без вода, но много малко хора осъзнават всички ползи от водата и колко лечебни свойства притежава

Човешкото тяло се състои от 68% вода и всекидневно се нуждае от вода, за функционира правилно.
Огромна част от болестите и неразположенията се дължат на дехидратация на организма

След като човекът достига нечувани за началото на миналия век висоти в развитието на медицината – открива антибиотиците, открива лечение на множество заболявания, които са били нелечими, достига до момента на насищане, в който медицината започва не само да помага, но и да пречи.

Тогава човекът започва да се връща назад към природата, към себе си, към законите на физиологията, към отговорността на всеки, за собственото му здраве.

Прочистете тялото и духа си и така ще бъдете винаги здрави!

Според проф. Иван Павлович Неумивакин, доктор на медицинските науки, голяма част от заболяванията могат да се излекуват единствено с вода

Неговата теория гласи, че много от „заболяванията“, които мъчат милиони всъщност не съществуват. Голяма част от заболяванията всъщност са свързани с неправилното функциониране на червата – щом тази функция се нормализира „болестите“ изчезват.

Хипертония и диабет няма!

Това шокиращо изказване проф. Неумивайкин подкрепя с факти и изследвания описани в редица книги и трудове. За да функционира правилно човешкият организъм, той трябва да получава правилната среда и условия на живот за клетките.

Хидратираното тяло е здраво тяло!

Пиенето на достатъчно вода действа като смазка на всички органи и системи. Важно е да се пие поне по 3 литра вода на ден, за да може това да се случи.

НЕ пийте вода по време на хранене!

Пиенето на вода по време на хранене води до появата на гнилостни процеси в стомашно-чревния тракт.

Гнилите остатъци се натрупват по вътрешната страна на дебелото черво. След това тези остатъци се абсорбират от клетките, мръсотията попада в черния дроб. Това са 30-35% от токсините в тялото. От там нататък пътят е от черния към белия дроб. Токсините водят до недостиг на кислород в белите дробове.

“Демир

Сърцето от своя страна отвежда токсините в бъбреците, които се задръстват, както и черния дроб. Ставите и кръвоносните съдове също не остават незасегнати. И всичко това, защото пием вода докато се храним!
Важно е храната да се дъвче толкова добре, че цялото количество да се просмуче добре със слюнка. Добре сдъвканата храна отива в стомаха по правилния начин и се смила добре.

Пийте вода преди хранене! Вижте и ТОВА: Силата на водата по Неумивакин!

Прочистете тялото и духа си и така ще бъдете винаги здрави!

СПОДЕЛЕТЕ, ако публикацията ви е полезна!

Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.