ТОП 4 на най-успешните начини за отслабване

Голяма част от диетите и методите за отслабване претендират за ефикасност и уникалност

Но дали са сигурни и здравословни?

Често пъти човек, в стремежа си да отслабне се хвърля в опасни диети със съмнителен резултат и произход.
Колкото и да не ви се иска успешното и здравословно отслабване е комбинация между подходящи тренировки и подходяща диета. Това е индивидуално за всеки и не може всички хора да отслабват по един и същ начин.

Ето кои са 5-те най-ефикасни и успешни начина за отслабване:

Успешното и здравословно отслабване е комбинация между подходящи тренировки и подходяща диета

Бягане

Започнете с ходене. Защо е толкова важно да не се напрягаме прекалено?
Защото сме мързеливи!
Свикнали сме да ходим на работа с кола, да се возим с такси, използваме асансьор, дори до магазина не ходим пеш, дори и за един хляб.
За това започнете с ходене и постепенно преминете към по-интензивни движения и накрая ще стигнете до бягане. Един добър джогинг може да ви помогне да изгорите около 500 калории.
Бягането е нещо, което можете да правите без специална екипировка, което го прави един от най-евтините методи за отслабване.

Кросфит

Вижте и ТОВА: А кои са най-популярните диети за отслабване и как действат?!

Тази методика е използвана първо за тренировки от военните, но в последствие се превръща в масов метод за изгаряне на калории и поддържане на добра форма.
Кросфит включва комбинация от аеробни упражнения за изгаряне на калории, тренировки за оформянето на силни крака и бедра и тренировки с тежести за развитието на мускулатурата на цялото тяло.

Зумба

Танцовият елемент е основен, когато става въпрос за Зумба. Един наистина забавен и ефикасен начин за отслабване. Това е чудесна форма на физическа активност, защото тренира цялото тяло и за около час се изгарят 560 калории.

Р90Х

Р90Х е програма, която можете да практикувате у дома. Нейната продължителност е 90 дни, 6 дни в седмицата. Фокусът е върху кръстосано обучение с помощта на комбинация от бойни изкуства, йога, художествена гимнастика и тренировки с тежести. Това се прави в комбинация със строг хранителен план и дневни добавки. Участниците отчитат добри резултати, но това изисква добро ниво на физическа подготовка.

Оценка на читателите
[Гласували: 1 Средно: 5]
Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.