Млада жена от Айтос издъхва в адски мъки от анорексия!

Историята на младата жена, болна от анорексия от Айтос, е достойна за филм на ужасите или документален филм за фашистки концлагер

И колкото и да е жалко, през 21 век все още хора умират по толкова мъчителен и нелеп начин.

Лекарите в Бургас остава потресени от гледката, на която стават свидетели и споделят, че за първи път виждат такава ужасяваща смърт, в следствие на анорексия.

Таня умира тежейки едва 18 килограма, буквално кожа и кости, не може да се движи, черният дроб, панкреасът и други важни органи вече не функционират.

Желанието на младата фелдшерка да бъде слаба и здрава буквално я вкарва в гроба.

Последните мигове на Таня са наистина мъчителни, но тя все пак вярва, че ще се оправи.

Анорексията уби млада жена от Айтос

До последно лекарите се борят за живота й, захранват я със специални добавки за недоносени бебета – една лъжичка на ден (40 грама), постоянно й се вливат системи с цел укрепване на организма, но за съжаление без резултат.

Случаят на Таня влиза в медицинските доклади и дори и в медицинската литература като уникален

Какво кара едно младо момиче да падне в пропастта, която я вкарва в клопката на анорексията?
Всичко започва, когато майката на Таня решава да започне да спазва най-модерните американски диети и налага на децата си Таня и малкият Стоян (10 години), също да се подложат на тях. Семейството смята, че с помощта на лечебен глад ще се изцери от разни болежки като гастрит и косопад.

Скоро Таня спира да ходи на работа, отслабва драстично и след още серия експерименти със здравето и живота си изпада в кома и след два дни издъхва.

Аутопсията на младата жена хвърля лекарите в шок и ужас – всички вътрешни органи на доскоро красивата и усмихната фелдшерка са атрофирали.

Братчето й, Стоян също е засегнато от фанатичните идеи на майка си. Момчето е прието в болница, но продължава да твърди, че „лечебният глад“ му е помогнал да се справи с трета сливица и нощно напикаване.

На 10 години детето тежи едва 25 килограма и гордо казва, че от 3 години „спазва лечебен глад“.

Демир бозан билки против инсулт

След като властите разкриват какво се случва детето, то бива отнето от „загрижената“ си майка и е прието в болница за се лекува от „лечението“.

Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.