Мексиканка роди на тревата заради стачка

Шокираща снимка, показваща как непозната жена ражда без каквато и да било медицинска помощ на тревата, беше разпространена от различни медии в цял свят, съобщава за необичайната история сайтът blitz.bg

На самия фотос се вижда как някаква млада жена е клекнала на тревата, а пред нея в краката й е току-що роденото й бебе. Изражението на лицето й показва болка и отчаяние.

Бебето се ражда на тревата

Мексиканско издание съобщава, че този толкова необичаен инцидент се случва заради лекарска стачка, което става и причина младата жена да преживее всичко това.

Става ясно, че родилката е 28-годишната Ирма, която неочаквано се събужда в собствения си дом от силни контракции, след което моли своя съпруг да я откара незабавно в болницата. Стигайки там обаче, двамата съпрузи с истински ужас разбират, че тъкмо в момента лекарите в градчето Оахаса са решили да стачкуват. На Ирна е заявено, че вероятно ще се наложи да чака минимум два часа, докато свърши протестът на медиците и бъде подготвена родилната зала за нея.

Това обаче така и не се случва, тъй като раждането започва и на младата мексиканка и се налага да се оправя сама със ситуацията, като за щастие всичко завършва добре за нея и бебето й.

Още за четене. Форум с мнения и коментари – по-долу:
Оценка на читателите
[Гласували: 0 Средно: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.