Лекар просвири на пиано след удар от светкавица

Един мрачен и студен ден на ортопеда Тони Сикория неочаквано му хрумва да позвъни на своята майка, за да разбере как е тя, като за целта се запътва към един платен телефон, откъдето й телефонира

След като приключва разговора с нея обаче, мъжът изненадващо е ударен от светкавица през телефонната слушалка, която поразява лицето му и го оставя за няколко секунди в безсъзнание.

Мъжът изненадващо просвирва на пиано, след като е ударен от светкавица

След като отново идва на себе си, всичко изглежда наред и Тони не усеща никакви поражения от преживяното преди малко. Единственото, което изпитва през следващите няколко дни, е само лека замаяност и известни незначителни проблеми с паметта.

Скоро всичко вече е зад гърба на ортопеда, но тъкмо тогава започват да се случват и необичайните неща в живота му.

Първоначално Тони неочаквано започва да изпитва непреодолима нужда да слуша постоянно звука на пиано, като за целта слуша различна музика, в която участва този музикален инструмент.

Малко след това нещата стават даже още по-необикновени, след като мъжът започва да чува в главата си цели композиции за пиано, които в един момент започва да претворява пред клавишите, без преди това да се е докосвал изобщо до тях през живота си.

Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.