Момченце храни парализираната си майка

2-годишното момченце Гао Кинбао в продължение на месеци храни обездвижената си майка, като за тази цел сдъвква преди това храната й, съобщава за удивителната история сайтът blitz.bg

Необикновената история започва преди около две години, когато китайката Жанг Ронгксиян неочаквано претърпява тежка пътна катастрофа в провинция Дзянсу, вследствие на която изпада в продължителна кома.

2-годишното момченце Гао Кинбао в продължение на месеци храни обездвижената си майка, като за тази цел сдъвква преди това храната й

Малко след като семейството й научава тъжната новина за нейното състояние, лекарите шокирани разбират, след като правят изследвания, че младата жена всъщност е бременна, а бебето като по чудо не е засегнато от преживения инцидент.

Следващите пет месеца край Жанг е неотлъчно нейният любящ съпруг Гао, който се грижи изцяло за нея, а когато най-после идва време тя да роди, й е направено цезарово сечение. Така на бял свят се появява и Гао-младши, който от този момент започва да прекарва времето си край леглото на заспалата си майка.

Така минават много месеци, докато най-неочаквано през май тази година Жанг се събужда от комата след две дълги години. Впоследствие обаче се оказва, че младата жена не е изобщо в състояние да дъвче храната си, заради което двегодишният Гао се заема да й помага в храненето, сдъвквайки внимателно храната й преди това.

Още за четене. Форум с мнения и коментари – по-долу:
Оценка на читателите
[Гласували: 0 Средно: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Момченце храни парализираната си майка

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.