Опасен наркотик – „Крокодил“, разяжда плътта!

Наркотикът е вреден коктейл „Крокодил“ от кодеин и бензин, който „яде“ тялото отвътре навън и причинява ужасяваща увреждане на кожата.

Това води до загуба на крайници и кара тези, които да го употребяват буквално да приличат на зомби

Дрогата е близка до хероина и преди време бе популярна в Русия, но в последно време все повече хора в САЩ започват да я употребяват.

След употребата на наркотика, кожата получава изгаряния като от цигара, което първоначално има лилав цвят, след няколко дни става на мехур.

Пострадали от дрогата твърдят, че може да са я използвали близо година, мислейки, че е хероин .

Дрогата, наречена „Крокодил“ се продава за 8 долара на улицата и употребата и може да има ужасяващи последици за здравето – кожата започва да прилича на крокодилска, от където идва и името й, получава се абсцес или гангрена, която се разпространява бързо.

В последния стадий, гледката е меко казано ужасяваща и дори Стивън Кинг би „завидял“

Процесът е толкова агресивен, че е възможно на повърхността да се покажат части от мускули и кости, а това прави човек податлив на редица сериозни животозастрашаващи инфекции.

Наричана още наркотик на бедните, дрогата беше популярна в Русия преди около две години.

Цената му е тройно по-ниска от тази на хероина и за това е предпочитана от зависимите. Според статистиката около 30 хил. души годишно стават жертва на „крокодил“ в Русия.

Специалистите алармират, че пристрастяването е мигновено – за ден, два човек става зависим, а употребяващите я постоянно не оцеляват повече от две-три години.

В последния стадии, гледката е меко казано ужасяваща и дори Стивън Кинг би „завидял“. Месото буквално се дели от костите, киселината в наркотика разяжда зъбите, а чернодробната недостатъчност и вътрешните кръвоизливи причиняват смърт.

Демир бозан билки за бъбреци

Успелите да се откажат от наркотика пък остават в мозъчни увреждания, които не могат да бъдат излекувани.

Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.