Ябълка преди ядене – килограм надолу за седмица

Ако хапваме по ябълка преди ядене ще свалим килограм надолу за седмица, твърди американска дама.

Докторка от Съединените Щати твърди, че пациентите й хапвали ябълка преди ядене и топели килограми без да сменят навиците си в храненето. Резултатите са видими-ябълка преди ядене-килограм надолу за седмица!

Ябълката е плод, съдържаш елементи, които утоляват глада, карат ни да ядем по-малко ядене и дори може да замени нуждите ни от сладки неща.

Ябълките са богати на витамини, намаляват риска от заболяване на сърцето, нискокалорични са и са подходящи за разделно хранене. В тях има и феноли, които влияят на лошите холестеролни образования и благоприятстват повишаването на здравословния холестерол.

Сокът изцеден от ябълки убива бактериите в устната кухина и благоприятства потушаването на хроничните белодробни заболявания.

Ако спазвате това правило за ябълката преди ядене и добавите някое друго физическо упражнение, ще видите резултата.
Но разбира се по време на този разтоварващ курс не трябва да се тъпчете със сладки неща и безразборно да се храните.

Демир бозан билки за бъбреци

Ябълките са от плодовете, които целогодишно може да намерите на нашия пазар, така че нищо няма да ви коства да пробвате това. Ако ли не то пак помолете някой да ви донесе домашни ябълки. Няма селска къща без такова дърво. Нека да забравим всички предразсъдъци, че това е плодът на греха, а да се възползваме от неговите полезни свойства.

ябълка преди или след храненеБез значение е това какъв цвят е или колко е голяма това е плод с полезни вещества в него. Ние можем да го консумираме суров, да го консервираме или да го включим в кулинарията. Избора е ваш, но редовното ядене на ябълки ще намали надолу вашето тегло. Нищо няма да ви коства ако опитате.

Ябълките могат да бъдат с нас през работния ден, при разходки, на почивка така че нищо не ви спира да хапвате по ябълка преди ядене и да сваляте по килограм надолу за седмица.

Както са казали старите хора, че от опит глава не боли! Опитайте и вие!

Още за четене. Форум с мнения и коментари – по-долу:
Оценка на читателите
[Гласували: 1 Средно: 5]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.