Що се отнася до модата: Гениалността е в простотата

За жените е любопитно и приятно да наблюдават визията на една безспорно сексапилна модна икона на страниците на Космополитън, например.

drehi (7)За тях вътрешната красота и обноските не са толкова важни колкото за мъжете. Мъжете от своя страна много по-лесно избират дрехите и аксесоарите си, като отчитат много по-малко детайлите и залагат на универсалното и функционалното.

Техните дрехи са с преобладаващи сиви, черни и бели тонове, а бижутата им обикновено се свеждат до кожени каишки, кръстчета и семпли мъниста. Те обръщат много повече внимание на вътрешната красота, характера и отношението към жените. Те понякога прекаляват в стремежа си да се съревновават с останалите жени в общата си цел, а именно продължаване на рода. Ето няколко аспекта по този въпрос.

1. Гримът.

Използвайте грим, но не прекалявайте. За мъжете от изключително значение е кожата на жената. Тя е отражение на нейния начин на живот, темперамент и емоционално състояние. Винаги гримирайте детайлно само една част. Примерно, ако сте със силни сенки останалите зони нека да останат по-дискретни. Използването на натурална, подхранваща био козметика е за предпочитане.

2. Бельото.

Грижете се за тялото си. Мъжете не обичат портокаловата кожа, за това заложете на здравословния начин на живот и пийте повече вода. Те не правят разлика между евтино и скъпо бельо, нито различават сатена от ликрата и коприната. Мързелът и занемареността не могат да се скрият дори и да си купите боди на Шанел. Особено, ако мъжът вече е бил с вас. Ако все пак по обясними причини сте с няколко килца отгоре, компенсирайте с качествена коламаска.

3. Лицето.

Знаете ли, че когато мъжът е в настроение да ловува той не забелязва лицето, а обръща повече внимание на дупето на жената. Ако сте се почувствали засегнати от този факт, опитайте се да осъзнаете, че вие също несъзнавано, дори и рядко и под ъгъл, гледате мъжете в дупето.

4. Маникюра.

Мъжете обичат жени, които се грижат за себе си, но не и разглезените лигли дето и чинията не могат да си отсервират. Никой не иска да има до себе си пъстър папагал, който цял живот да не пипа работа, а само да си прави сърчице с устничките.

Повече по темата тук

Още за четене. Форум с мнения и коментари – по-долу:
Оценка на читателите
[Гласували: 0 Средно: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *