Онлайн фитнес инструктор – защо не?

Ако все още не сте опитвали да спортувате и да поддържате форма чрез фитнес, значи е време да го направите.

Напоследък в интернет пространството набират популярност интернет зали с набор от услуги, предлагани онлайн. Този иновативен и креативен начин на консултиране става все по-масов, защото чрез него вие можете по-много лесен и достъпен начин да комуникирате със своя треньор. Освен свой официален сайт те обикновено имат и интеграция със социалните мрежи.

Те предлагат услуги като изготвяне на индивидуален график за тренировка, хранителен режим и прием на хранителни добавки, като изцяло са ориентирани към здравето на човека. Ще ви дадем един пример, в който поетапно е описано как да се изпълняват упражненията и съвместно с какво.

  1. Прави се график от упражнения на различни, обикновено комбинирани фитнес уреди или батути, в който се описват процентите от максимума, как да се почива и кога между отделните серии, както и с какво темпо и кога да се тренира.
  2. Изготвя се хранителна програма, с която да се балансира възможно най-правилно хранителния режим и метаболизма на отделния човек. Помнете, че най-важно е здравето! Не бързайте, а навлизайте плавно, защото йо-йо ефекта няма да ви подмине. Той представлява загуба на мускулна маса, вода и гликоген, като след време на тяхно място ще се настанят мазнини.
  3. Изготвя се програма за приемане на хранителни добавки. Приемайте само доказано разрешени и безвредни субстанции. На пазара има достатъчно дори подобряващи здравето добавки като антиоксиданти, магнезий, глюкозамин, рибено масло и др.

В зависимост от личните предпочитания, социалния му живот, времето и формата на тренировките му, финансовите му възможности и възможността да му да се храни в различните части на деня се изготвя програмата за приема на суплементите.

Те имат за цел да добавят необходими вещества на организма, които той по една или друга причина не желае да приема с обикновения прием на храна.

Още за четене. Форум с мнения и коментари – по-долу:
Оценка на читателите
[Гласували: 0 Средно: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *