Топ 7 съвета при ползване на кетъринг услуги

 

Поводът може да бъде най- различен: искате да представите нов продукт; или фирмата ви чества юбилей;, или да покажете на партньорите си, че вашият бизнес се развива успешно. Каквато е да целта, трябва да я изясните, тъй като от нея зависи как ще организирате събитието.

2. Задължително направете списък на гостите, които ще присъстват.

Ако събитието е вътрешно фирмено, т. е. ако е само за служителите на фирмата, тогава е по-лесно. Ако обаче ще каните нови клиенти, например или бизнес партньори, тогава става малко по- сложно. Трябва да се съобразите със списъка, както и дали поканите ще бъдат за един или за двама души.

3. Изберете място, където искате да се проведе събитието.

То трябва да е наистина подходящо за случая. Трябва да се съобразите с няколко фактора – да е леснодостъпно; да има паркинг, ако е необходимо; да е достатъчно голямо, за да бъде осигурен нужния комфорт.

4. Изготвяне на меню.

Може да ангажирате фирма за кетъринг. Хубаво е предварително да пробвате кетъринг хапки и няколко десерта, за да може да изберете най- подходящите за случая. Помислете и за вкусовете на вашите гости, дали има вегетарианци сред тях или дали имат алергия към някоя определена храна.

5. Да измислите програмата- каква да бъде.

Дали предпочитате класическа музика; или да бъде жива музика; дали да има оркестър; или може би известна певица; дали да има ди джей; какво да е озвучаването и т. н.

6. Да напечатате поканите и да ги изпратите навреме.

7. Не на последно място- по време на събитието трябва да следите дали всичко върви както трябва.

Още ли мислите, че може сами да се справите или ще се доверите на фирмата за кетъринг, която може да се погрижи за всичко това и да ви спести ценно време.

Още за четене. Форум с мнения и коментари – по-долу:
Оценка на читателите
[Гласували: 0 Средно: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *