Събираме мнения за Приорин, известните витамини за косопад, дайте и вие!

Мнения за Приорин, витамините за коса на Байер, които събрахме след допитване в групата ни за билки и лекарства.

Периодично пускаме анкети за различни лекарства и добавки в нашата група „Билки и рецепти, тайни и загадки“ във Фейсбук. Така събрахме и тези мнения на хора, които са ползвали Приорин. Свързахме се с тях и ги помолихме за повече подробности за техния опит с тези витамини за коса. Ето два отзива. По-долу в коментарите също започват да идват мнения. Оставете и вие своето, ако имате поглед върху витамините или пък бихте искали да споделите за някои други, които също вършат работа.

Дъщеря ми на 14 за малко да остане без коса!

Преди година се сблъсках с ужасния проблем – да започне да ти капе косата. Космите падаха с невероятна скорост. Но още по-голямо отчаяние ме налегна, когато същото това започна да се случва и с дъщеря ми на 14 години. Възможно е да ѝ е повлиял стресът при подготовката за изпитите или нещо друго. Тя започна да се интересува от проблема с косопада и намери много отзиви за витамините за коса Приорин. Преди това беше пила Анакапс, но не ѝ помогнаха. Поръча Приорина от Германия. Опаковка от 120 капсули. Вътре капсулите бяха с кафяв цвят. Препоръчваха да се приемат по 2-3 на ден, затова купихме 2 опаковки. За мен ми се досвидя да ги пия, защото цената далеч не беше малка, и ги дадох на щерката. Тя ги пи три месеца, но не забеляза никакъв резултат за това време. Както си падаха косите, така и продължиха да си падат. Станаха сякаш по-твърди и даже започнаха да се чупят. Но на четвъртия месец от пиенето изведнъж косопадът спря и косата възвърна блясъка и еластичността си от преди появата на проблема. Не знам дали е от таблетките или е от нещо друго, но в крайна сметка тя се оправи.

Милена Вълчанова, Харманли

Билките и Ревалид не ми помогнаха

приорин мнения 03Имах такъв период в живота, когато косата ми започна много силно да пада, падаха цели кичури. Появи се чупливост и цъфтящи връхчета. Изпробвах най-напред достъпните народни средства, такива като масло от репей, коприва, сок от кромид и какви ли не още, обаче резултатът беше никакъв. Взех си и Ревалид, който също не ми помогна. Оставаше ми само едно – да си запиша час при лекар – трихолог и да разбера каква е причината за косопада, за да знам как да действам с това. След посещението си при доктора той ми препоръча витамини за косопад – Приорин, които между другото са доста подходящи и при чупещи се нокти. Лекарството е две в едно. Витамините естествено, не са от най-ниския ценови клас, струваха си много пари. Ако гледаш инструкцията, излиза, че трябва да се пият тези капсули от три до шест месеца, което ще струва цяло състояние, ако не можеш да си го позволиш. Затова аз ги пих само един месец, но косата започна веднага да блести и забележително по-малко да капе. Мисля да спра за известно време и да видя дали проблемът ще се повтори или ще затихне по инерция. Ако се повтори, ще поръчам пак. Но в различни отзиви четох, че за пълно възстановяване стига и един месец употреба. Не знам, ще видим. Витамините са отлични, а и ноктите ми също станаха много по-хубави.

Откъде се вземат капсулите Приорин?

приорин мнения 02В интернет се продават абсолютно навсякъде, но има сериозна разлика в цената и качеството на всичко, което се предлага на различните места. Нашето проучване показа, че най-добре е да се вземе Приорин от сайта БГ-фитнес, където те са на най-изгодна цена и имат най-много положителни отзиви. Прегледайте и вие всичко на пазара наред и си преценете сами. Но ние бихме си купили именно от там (вижте линка).

Видео мнение

Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Събираме мнения за Приорин, известните витамини за косопад, дайте и вие!

  1. За съжаление след кърмене на дете се наложи да се разделя с шикозната си бухнала коса. Никакви шампоани и витамини не ми помагаха. По съвет на личния лекар изпробвах Приорин, който взех от интернет. Пих го месец и косата започна да пада по-малко. Пих го втори месец и престана съвсем, появи се мъхче най-долу. Курсът беше 3 месеца, за повече не ми стигна търпението. Какво не ми харесва: Продължителният прием. Капсулите са огромни, само се опитай да ги преглътнеш и ще разбереш за какво говоря. Но косопадът се прекрати, факт.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.