Демир бозан за високо кръвно, аритмия и паник атаки

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.


  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Лекар.БГ.

  Истории на хора, справили се с кръвното, аритмията и др.

  С билките се радвам на младежко кръвно, високото остана в миналото!
  Демир Бозан за високо кръвно
  Павел Димитров: Сега отново се радвам на младежко кръвно и вкусна храна благодарение на Демир Бозан

  На 55 години съм и откакто навърших 50, започнаха проблемите ми с високото кръвно.

  Една вечер просто вдигнах 150 на 110 и на другия ден бях при личния си лекар. Изписа ми един куп лекарства, даде ми един огромен лист с неща, които не трябва да ям и ме изпрати у дома.

  Сега отново се радвам на младежко кръвно и вкусна храна благодарение на Демир Бозан

  Тогава стана страшно. Жена ми реши, че вече няма да готви по-тежки храни. Спря ми и алкохола. Дори на Нова година не успях да опитам свинско, а вместо вино ми разреши само една бира. Четири години пълен кошмар!

  Един ден се оплаквах на комшията, че заради лекарската забрана не мога нищо по-така да хапна, а той ме попита защо не пия Демир Бозан вместо лекарства. Той самият от година и повече се радвал на полезното действие на чая и въобще не се ограничавал в нищо.

  Попитах го как да си го купя, поръчах по интернет една кутия и започнах да пия по две – три чаши на ден. Преди и с диетата кръвното ми често стигаше 140, но сега закова на 120 и не мърда. Реших се да рискувам с малко кебапчета и пържолки и кръвното пак си остана нормално. Дори и жена ми се съгласи да похапвам от време на време от любимите си храни и да пийвам с приятели понякога. Сега отново се радвам на младежко кръвно и вкусна храна благодарение на Демир Бозан.

  Павел Димитров и съм от Димитровград

  Диетите ми докараха аритмия
  Дора Анкова, София, диети, аритмия
  Дора Анкова

  Имам огромен опит с диетите – направила съм всичките на света. Едвам се удържам в норма, но си разбих сърцето. На 32 г. получих хипертония и аритмия. Категорични са, че ми е „наследство“ от гладуването. Гладът бил пагубен за сърцето. Е, вредата беше нанесена. Трябваше да търся изход. Намерих Демир бозан. Поръчах го заради високо кръвно, даваха го за регулация. Признавам, дръпнаха ме и отзивите, че с Демир бозан се отслабва. Започнах да се храня по-нормално. Не пия алкохол, не пуша. Резултатът: аритмията изчезна. Казват, че пак може да се яви, но от 8 месеца – нищо. Супер ефект, продължавам!

  Дора Анкова от Хасково

  Как действа Демир бозан за нерви

  Лично аз съм ползвала Демир бозан след сериозни проблеми с моите нерви, постоянна тревожност и безсъние. Във времето съм взимала всякакви билкови хапчета за успокоение на нервите, както и тежка химия, която ми е изписвана със същата цел, но без успех. Имала съм периодично нервна криза, съчетана с треперене. Едва когато почнах билките, имах реално и трайно облекчение. Те балансират целия вътрешен живот, включително кръвообращението и обмяната на веществата. Пих ги редовно, по три пъти на ден и се оправих. Вече съм ок с нервите, спя стабилно и се тревожа само за сериозни неща.

  Марта Николова, Демир бозан за нерви
  Марта Николова

  Класическите лекарства „за нерви“ – антидепресанти, транквилизатори, невролептици и др. подобни, имат мощно, дори агресивно действие. Те или потискат, или активират нервната с-ма. При тежки стресови разстройства с опасност за живота нямат алтернатива.

  В останалите случаи билките се предпочитат от пациентите заради мекото и постепенно действие, липсата на изразени странични ефекти и възприемането им от организма с лекота.

  Идеалният пример е Демир бозан. Той включва растения с подчертано лечебно действие спрямо нервната с-ма. Помага и при криза, и при перманентно нервно напрежение.

  Марта Николова, Пловдив

  Можете да направите поръчка ТУК:


   Демир бозан наистина лекува панически и нервни разстройства. За това разказва Иван Пенчев във видеото:

   Welcome Back!

   Login to your account below

   Create New Account!

   Fill the forms bellow to register

   Retrieve your password

   Please enter your username or email address to reset your password.