Списък на най-добрите хапчета за отслабване в аптеките с бърз ефект. Мнения

Кои са работещите хапчета за отслабване с бърз ефект? Оптихепан Слим, за Хидролесс Слим, за Пи Джи Хикс. Чаят Фигурин. Мнения за най-добрите хапчета за отслабване в аптеките. Нофатин, Липовон и др.

Медикаментите за лечение на затлъстяване (лекарства за отслабване) са средства за редукция на теглото. Те изменят някой от основните процеси в тялото – апетита, метаболизма или усвояването на калории.

Днес се влагат големи средства в разработката на все по-нови и ефективни лекарства. Затлъстяването е медицински проблем. То поражда хронични нарушения като диабет, дислипидемия и хипертония, причинява трайни увреждания и смърт. Наднорменото тегло съкращава живота средно с 15 години и значително увеличава медицинските разходи.

Лекарствата за отслабване работят по разни механизми. Те имат сериозни негативи, поради което се назначават от лекар.

Механизъм на действие на лекарствата за отслабване
Подход Ефект
Централно действие потиска апетита чрез въздействие върху ЦНС
Блокиране на канабиноидните рецептори те участват в контрола на метаболитните пътища. Антагонисти на рецептори CB1, те намаляват апетита от мозъка и увеличават разхода на енергия
Усилване на метаболизма метаболитните препарати нормализират обменните процеси, провеждат метаболитна енергийна корекция и потискат процесите на окисление
Блокиране на разграждането на мазнините влияят на способността на организма да усвоява мазнините и въглехидратите. Наричат ги „блокатори на калории“
Аноректици препарати с централно д-вие, предназначени за потискане на апетита или възбуждане извън прякото им предназначение

Как да се лекуваме правилно?

От 2007 г. наднорменото тегло е признато за хроничен проблем, който се нуждае от дългосрочно лечение. Това изключва методи за бързо намаляване (с над 5 кг на месец). При рязко отслабване намалява нивото на лептина, което води до компенсаторно хранене и повторно напълняване.

Първоначалната цел на лечението е намаляване на масата с 10% от изходящата за 6 месеца. Това се постига с диета и повишена активност. Ако резултатът е недостатъчен или не се поддържа, се назначават лекарства.

Забележете, че лекарствата за отслабване без диета дават незначителен ефект.

Кои са най-добрите хапчета за отслабване в аптеките?

Към лекарства се пристъпва, след като общият подход (диета и спорт) се оказва недостатъчен. След наличните в аптеките средства няма еднозначно ефективен препарат. Подходът е прилагане, проба и замяна, ако ефектът е незначителен. Не трябва да се боим да прекратим едно и да преминем към друго лекарство.

otslabvane-04

Наричат го “капан за мазнини”, но пиенето на това хапче е доста неприятно

Единственият препарат, който има безпрекословното одобрение на американската контролна агенция FDA, е орлистат. Той се свързва се с гастроинтестиналната липаза и предотвратява всмукването на мазнини от червата. Такива хапчета са Ксеникал, Алли и Орлигал.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Но орлистат не е автоматично решение на проблема. Той не компенсира до безкрай обилното хранене. Пациентите с ненаситен апетит се повлияват по-добре от лекарства с влияние върху глада, например тези с PGX. Това са водно-разтворими фибри, които набухват и запълват стомаха. Такива хапчета са Дейли и Слимстайлс.

При пациенти с метаболитни проблеми не са ефективни нито уловителите на мазнини, нито засищащите фибри. На тях им трябват регулатори на обмяната. Групата им е твърде обширна. Въздейства посредством бета глюкани, хорм пиколинат, екстракти от супер растения като гарциния камбоджа и азиатска центела.

Ще отхвърлим и трите вида визирани дотук препарати, ако проблемът е задържане на течности. Растителни препарати, комбиниращи разни лечебни растения, извеждат излишните количества, задържани в тъканите. Такъв е например Хидролесс слим.

В последно време все по-често се прибягва до комбинирана терапия. Съвременните изследвания показват възникването на два или повече провокатора за затлъстяване едновременно.

Хапчета за отслабване с бърз ефект

По съвременните виждания бърз ефект означава 3 – 4 до 6 месеца. Само че пациентите все още влагат в определението „бързо“ очакване за видимо отслабване за 7 или 10 дни. Лекарствата са способни да покажат в този срок някакъв първоначален ефект, но не и да постигнат крайната цел, още по-малко да стабилизират новото тегло.

Оптихепан Слим

Първият препарат, който ще разгледаме, не се вписва в групата на отслабващите лекарства. Той е медикамент за храносмилане, конкретно за оздравяване на ч. дроб.

Има ясна логика в избора на Оптихепан и други медикаменти за ч. дроб. При отслабване расте натоварването върху този орган. Особено силно се товари при диети с бърза загуба на килограми и при топене на мазнини от бедрата и корема. При рязко сваляне отлаганията се освобождават в голямо количество и попадат в кръвта. Тези отпадъци нанасят удар върху ч. дроб, което най-добре виждаме по състоянието на кожата.

Оптихепан Слим използва качествата на силимарин, източен от бял трън. Той обновява чернодр. клетки и оптимизира работата на целия орган. Препаратът е добър избор за хора, които наблягат на мазни и тежки храни, алкохол или са прекарали натоварващи ч. дроб болести. Още ТУК: Мнения за Оптихепан Слим. Отслабва ли се с него, колко време се пие и как?

Мнения за Оптихепан Слим

Препаратът се коментира във връзка с хепатит. Гастроентеролозите го изписват заедно с витамини, когато се открие активен вирус. От него се очаква да намали чернодр. ензими.

Друг случай на употреба е омазнен ч. дроб и профилактично при прекаляване с алкохол.

Отзивите показват, че потребителите не схващат връзката между дисфункция на ч. дроб и напълняването. Но специалистите са категорични, че зад нарушаването на обменните процеси често стоят именно проблеми с ч. дроб. В резултат човек с години спазва диети и пие лекарства, но излишните килограми не се махат, а дори се натрупват в повече.

Отслабване с Оптихепан Слим

Оптихепан е полски продукт, който се произвежда в два варианта. Основната формула Оптихепан е насочена към черния дроб и съдържа само екстракт от бял трън.

Оптихепан Слим е различен продукт – за отслабване. Слим-версията също влияе на черния дроб, но също така има и добавки в посока вталяване. Освен силимарин, в капсулите са вложени холин за чернодр. функции, черен пипер за детокс на обмяната и куркума с пряко влияние върху теглото. Хромът влияе на метаболизма и регулира глюкозата. Дозата е 2 Х 1 капсула.

Цена и откъде се взема

Оптихепан Слим се продава в една опаковка – по 30 капсули, които покриват лечение за 15 дни. Цената варира от 32.20 лв във веригата Фрамар през 24.15 лв във веригите Ремедиум, Марешки и Гален до най-ниската цена от 24.09 лв, която в момента се дава от Софармаси.

Мнение: Моето отслабване с Оптихепан Слим и чай
lara-rasheva-hapcheta-za-otslabvane-01

Лара Рашева от Русе

Сега съм на 32 години, навъртях 14-годишен опит в диетите. Изпробвала съм абсолютно всичко познато на света, наистина! Естествено без резултат, щом продължавам с диетите. Унищожих черния си дроб, но не постигнах заветните 55 кг.

Научих по трудния начин, че при усилено разпадане на мазнините се образуват отрови, които унищожават полезните бактерии в червата, оттам влизат в кръвта и в черния дроб. По пътя си помитат всичко. При диета трябвало да се пият хепапротектори със силимарин или силибинин, които да помагат на черния дроб да издържи.

Ендокринологът ми предложи да пробвам отслабване с билки Фигурин плюс Оптихепан Слим като хепапротектор. Нямах очаквания, още по-малко краен резултат. Изумих се, когато за 4 месеца стигнах проклетите 55 кг, за които толкова мечтаех. Изстрелях се към лекаря да видя черния дроб. Беше ОК. Значи решението било просто, само дето го намерих по заобиколен път и 14 години глад.

Лара Рашева от Русе

Можете да купите “Фигурин” за 49 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====> Поръчай Фигурин ТУК!

Хидролесс слим

Производителят на Оптихепан предлага продукт за отслабване – Хидролесс Слим, който е с различен подход към проблема. Хидролесс е за пациенти, които задържат течности и това е причината за „набъбналия“ силует и повишените килограми.

Активните агенти са извлечени от растения. Тяхната цел е диуретична – да отводнят тъканите. Допълнително повлияват метаболизма. Използвани са горчив портокал, боровинка като антиоксидант, оцет за апетита, коприва като диуретик, цинк, ч. пипер и хром за метаболизма. Формулата е много богата и засяга основни провокатори на напълняването.

Дозата на Хидролесс Слим е 2 Х 1 или 1 Х 2 капсули, като условието е да се съпроводят с много вода.

Отслабва ли се с Хидролесс слим и как?

Отслабва се в случаите, когато теглото се е повишило за сметка на вода в тъканите. Съставките за метаболизма са ефективни като допълнение – те подсилват обмяната и я ускоряват в разумни граници. Хидролесс не е метаболитен препарат, а диуретичен.

Мнения за Хидролесс Слим

Мненията във форумите потвърждават, че Хидролесс Слим е против задържане на вода. Изписва се от лекарите при подуване и отоци. В такива случаи препаратът показва бързина и ефективност. Пациентки свидетелстват за скоростно отшумяване на болката и спадане на отичането.

Интересен детайл е, че при прием на Хидролесс се зачестява с посещенията в тоалетната. В БГ-мама се споделя за уриниране по 5-6 пъти на нощ.

От мненията за Хидролесс разбираме още, че препаратът се дава на курсове по 2 месеца с 1-месечна пауза между тях.

 • Странични ефекти. При високо кръвно. Диуретиците са задължителни участници в лечебната схема при хипертония и сърдечни патологии. Високото налягане в съдовете провокира задържане на соли и намалява извеждането на вода от бъбреците. Появяват се отоци на фона на намалена функция на сърцето. Този ефект се пресича с помощта на диуретици. Хидролесс Слим има същото въздействие, доколкото той на практика е диуретик. При вземането му за отслабване той дава ефект и върху кр. налягане;
 • Цена и откъде? Хидролесс Слим се продава в аптеките, макар да е регистриран като добавка. Опакован е в кутии по 60 капсули, достатъчни за 30 дни. Цената му варира от 31.60 лв във Фрамар до 23.65 лв в аптеки Ремедиум и Гален. Софармаси за момента дава най-ниска цена от 23.59 лв.

Вижте още мнения за хапчетата за отслабване с бърз ефект и оставете и вие своя отзив ТУК в нашия форум с коментари!

Пи Джи Хикс (PGX)

Патентованият комплекс PGX представлява разтворими във вода фибри, извлечени от конджак чрез специална технология. Наричат го глюкоманан – растително влакно с висока степен на очистване. Негов източник е уникалното японско растение с 2000-годишна история в здравословното хранене.

otslabvane-06

Ето го коренът от япония и препарати на негова основа

Наричат го метла за червата. Попадайки в стомаха, нискокалоричният глюкоманан като гъба изпива водата, запълва кухината и пречи на усвояването на мазнините и възглехидратите. Той се свързва с холестерол, тежки метали, боли, мазнини и всякакви вредни вещества, като осигурява изхвърлянето им навън.

Комплексът PGX се ползва от компанията за добавки Natural Factors, която го влага в няколко продукта – гранули Слимстайлс, капсули Дейли Ултра Матрикс, саше Дейли Сингълс.

 • Как се ползва Пи Джи Хикс за отслабване? Всички вариации с PGX редуцират теглото чрез контрол върху апетита. Накратко – създават усещане за запълнен сит стомах. Отделно влияят върху количеството инсулин и глюкоза в кръвта, както и върху метаболизирането на холестерола;
 • Мнения за PGX. Странични ефекти, резултати. Мнения за този комплекс има много – и у нас, и в чуждестранните форуми. Преобладава мнението, че след тези капсули просто не ти се яде. Не само няма желание, но няма и място за поемане на храна. Отличен е ефектът върху червата. Спада желанието за сладка храна. Резултатите са твърде различни, не подлежат на систематизиране. Страничен ефект, за който се споделя, е честото уриниране;
 • Цена на Дейли, Микс и откъде? Продуктите на Нейчъръл Факторс се продават в аптеките, но не във всички вериги. Слимстайлс струва 112.90 лв във Фрамар, 94.70 лв в Медея, 83 лв във Pharmalife, 70 лв от частните обяви в ОЛХ. Дейли Ултра е в две опаковки – 120 и 240 хапчета. Цената им е съответно 79.10 лв и 153 лв във Фрамар, 55.13 лв и 106.55 лв в Ремедиум.

Погледнете и ТУК: Кои хапчета за отслабване са едновременно евтини и ефикасни? Намират ли се по аптеките? Какви странични ефекти имат и какви мнения съществуват за тях?

Нофатин

Препаратът на ВитаГолд на капсули е съчетание от 16 съставки за метаболизма. Цели се в 7 причини за пълнеене – невидимите възпаления, нарушеното храносмилане, замърсяването на червата, разбалансиране на хормоните, нарушено възприемане на инсулина, стрес, лоша работа на ч. дроб и на имунната с-ма. Спада към групата на метаболитните лекарства, повлиява главно обмяната на липидите и въглехидратите.

 • Нофатин за отслабване. Шейк, Метаболик. Нофатин е наименование, което се ползва и от друг производител. Dr. Nature предлага капсулите Метаболик. Техният състав се различава от този на ВитаГолд. Тук има два патентовани комплекса, витамин Д3 и минерали. Шейкът е пробиотична храна от ВитаГолд, част от цялостна програма за отслабване. В състава й има фибри и патентован комплекс от 22 растения;
 • Мнения за Нофатин. Има запитвания за реалния ефект от капсулите Нофатин, които се предлагат в аптеките, но тези въпроси са оставени без отговор. Във форумите и социалните мрежи не се срещат реални отзиви от ползватели на препарата. Храната и капсулите Метаболик не са ставали обект на въпроси;
 • Цена при Марешки и др. на Нофатин. Всички продукти Нофатин – на ВитаГолд и Dr. Naturе, се продават в аптеките, но не във всички вериги са налични. Например не са налични в Марешки. Цената на капсулите 120 бройки на ВитаГолд варират от 89.70 лв във Фрамар до 56.03 лв в Гален. Капсулите Метаболик на Dr. Nature в Грийн Мастер струват 31.90 лв, в някои аптеки – 46 лв. Шейкът струва около 110  лв за кг.

Липовон

Lipovon е препарат с ефект върху метаболизма.

otslabvane-03

Липовон и другите, които се смятат за преки наследници на ЛиДа

Ползва екстрахирани вещества от худия гордонии и гарциния. Поддържа се собствен сайт на препарата, в който са налични подробни описания. Според тях, вталяването е гарантирано на 100% без диета и упражнения. Сайтът изпраща с куриер, като гарантира абсолютна дискретност.

 • Кой Липовон е оригинален и как се отслабва? Помните ли китайските хапчета ЛиДа? Липовон е техен наследник. В рекламите в началото се отбелязваше, че Липовон е оригиналната ЛиДа, а после започна да се пише, че е „оригиналният Липовон“. Маркетингът на продукта също навежда на мисъл за фалшификации, защото показва холограмен стикер върху шишенцето, по който да се разпознае оригиналът. Но всичко това не значи, че има фалшив Липовон. Ако вие сте срещали такъв, съобщете ни в коментарите;
 • Цена в аптека. На Марешки и др. Преди десетина години Липовон е продаван от аптеките, свидетелстват отзиви в БГ-мама. Но към момента единственият начин да се закупи е от официалния сайт или от няколко други сайтове за добавки. Доставката винаги е чрез куриер. Цената в оригиналния сайт е 49.90 лв за шишенце с малка отстъпка за купуване на повече бройки. Ако се вземат 5 шишенца, единичната цена става 47.60 лв.
 • Странични ефекти и последствия. Мнения. Производителят не указва странични ефекти. За тях научаваме от други източници. Например д-в Кехайов на сайта си пояснява защо Липовон и ЛиДа не се продават в аптеките – те са забранени за продажба в България, защото съдържат забранена субстанция, а именно сибутрамин. Това е потискащо апетита вещество, което не се разрешава в целия ЕС. Причината е много сериозна – това е провокатор на инсулти, инфаркти и като тяхно последствие смърт.

Вижте и ТОВА: Мнения за Липовон, Турмирин, Мейзимакс и другите хапчета за отслабване, които се намират в аптеките.

Фигурин (чай)

Продуктът Фигурин работи с билкови извлеци, като съчетава 28 растения с ефект върху метаболизма, функционирането на ключови органи, чистотата на кръвта, червата, психическата сфера.

Индиректно повлиява и хормоналната регулация, макар че няма пряко отношение към хормоните. Това позволява на чая да се приема продължително, без възникване на опасност.

Съставът е проектиран да отговаря на честите причини за напълняване. Фигурин е от групата на метаболитните препарати, макар да не е оформен на таблетки. Показан е при съмнения за патологични изменения на метаболизма, както и за стабилизиране на нормализираното тегло.

Използваните билки нямат опасни ефекти върху тялото, поради което чаят не създава привикване и е разрешен за всички групи пациенти, вкл. рисковите.

 • Защо Фигурин е на чай, а не на таблетки? Създаването на таблетка изисква значителна преработка на суровината. Във Фигурин билките са минимално обработени с цел да се запази пълният спектър от полезни и лечебни качества. Това превръща чая в безопасен и благотворен продукт без ограничение в срока на използване;
 • Цена в аптеките и откъде да го купим? Някои от големите аптечни вериги продават Фигурин, включително най-голямата – Фрамар. Чаят се продава и директно от производителя чрез неговия сайт www.figurin.ws. За разлика от други добавки и лекарства, Фигурин навсякъде се продава на еднаква цена. Кутия с 90 пакетчета струва 49 лв при производителя и 49.20 лв във Фрамар. Разликата е, че от www.figurin.ws може да се поръчат 2 кутии с отстъпка от 8 лева;
 • Как засилва отслабването успоредно с хапчета или диета? Фигурин е на пазара от дълги години и вече е натрупан достатъчно опит с прилагането му. Установено е, че билките действат самостоятелно, независимо от полагането на други усилия. Но най-бързо дава ефект, ако се съчетае с ограничаване на калориите. Няма ограничение за съчетаване на чая и с лекарства за вталяване.
Мнение: Кои хапчета за отслабване ползвах и как отслабнах реално
licho-kolev-hapcheta-za-otslabvane-01

Личо Колев от Пловдив

Винаги съм бил пълен, с което не успях да се примиря. От университета започнах с добавки и хапчета, защото не си падах по диети. Най-напред пих китайските Лида и изпитах на гърба си всички проблеми, които могат да създадат. После станах по-разумен и пих хапчета със зелено кафе. Изкарах един сезон на зелева супа на капсули. Пих Слим Пам, макар че уж е само за жени.

Истината е, че всичко помогна и нищо не помогна. Тоест от всичко имаше някакъв ефект, но недостатъчен. В един момент схванах какво се случва – купувам хапчета и ги пия някакъв период, а после пак качвам. Трябваше да намеря нещо, което може да се пие постоянно.

Намерих го, но не на хапчета. Чаят Фигурин е за отслабване, но не пречи да се пие постоянно. Това личи от самата кутия – тя е за три месеца. Не спрях хапчетата, само добавих чая. Докато правех паузи, карах на Фигурин. После по време на таблетките правех малко пауза с билките. По този начин накрая стигнах целта си. Вече съм колкото трябва.

Личо Колев от Пловдив

Можете да купите “Фигурин” за 49 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====> Поръчай Фигурин ТУК!

Мейзимакс

Това е още един продукт, който се афишира като оригиналната ЛиДа. Сега сайт със същото име продава лилавия вариант на 55 лв. В описанието продуктът се представя като японски. Обяснено е, че блокира отлагането на мазнини, а вече депонираните разгражда. Работи с билкови извлеци.

 • Мнения за Мейзимакс. Странични ефекти. В БГ-мама има тема за този препарат, а отделно се споменава и в други теми за отслабване. Дават се умерени отзиви – че има някакъв ефект, но без да се цитират колко кг са свалени. Потребителка твърди, че Мейзимакс е по-слаб от ЛиДа. По-разнообразни са мненията за страничните ефекти. Някои казват, че няма такива, а други съобщават за падане на кръвното, гадене, залитане, учестен пулс;
 • Цена за лилав Мейзимакс и резултати. 7 кг за един месец – това е резултатът на една потребителка на БГ-мама. Останалите потребители приемат поста като рекламен и темата не се продължава. Мейзимакс не се продава в аптечната мрежа. В официалния му сайт той струва 70 лв, но се дава с 15 лв отстъпка.

По-подробен текст по темата ще намерите ТУК: Резултати от приема на Мейзимакс. Мнения и отзиви.

Турмирин

Съчетава екстракт от куркума с патентован извлек от черен пипер БиоПерин®. Продуктът спада към метаболитните средства – улеснява разграждането на мазнините и регулира как се усвоява приетата храна. Влияе и на процесите на храносмилането.

Изписаната от производителя доза е 1 Х 2 или 2 Х 1 капсули. Опаковка за месец струва 47.80 лв.

Захир Ден и Нощ
otslabvane-05

Двата вида Захир в аптеките

По-старият продукт е Захир, той още е в продажба. Обновеният се казва „Ден и нощ“. Първият съчетава Л-карнитин и хром с екстракти от бреза и зелен чай. Новият е с допълнена формула – освен четирите съставки, тук е добавен и извлек от индийски кактус.

Каква е разликата? Ден и нощ формулата е обогатена с фибри от кактуса. Тези влакнини са вложени с цел абсорбиране на мазнини от тънките черва, преди да бъдат усвоени. Таблетката и мазнините се свързват в гел, който не се усвоява, а направо се извежда от червата.

Изписаната от производителя доза е 1 Х 2 или 2 Х 1 капсули. Опаковка за 50 дни струва 33.50 лв.

Калорекс

Обикновени капсули, КЛА, Апетин и Липас са четирите продукта под егидата на Калорекс. Първият вид се цели във висцералните мазнини, съчетавайки гарциния с хром. КЛА ускорява обмяната с помощта на линолова киселина. Апетин потиска апетита чрез извлек от корейски бор. Липас попива мазнините във фибри от морска раковина. Всеки от четирите продукта работи по различен начин, така че пациентът да намери точното решения за индивидуалния си проблем.

Всички опаковки са по 30 бройки, достатъчни за 10 дни. Калорекс струва 24.60 лв, КЛА – 20.60 лв, Апетин – 24 лв. Липас към момента не се зарежда, така че не разполагаме с адекватна цена.

Фемимодел Форте

Представител на активаторите на метаболизма, с пряк ефект върху обмяната на мазнини и въглехидрати. Приоритетно работи при стресова причина за напълняването. Подкрепя хормоналния баланс.

Съставът е разнообразен – Л-таурин, Л- селенометионин, Л-триптофан, растителни екстракти, манган и витамини.

Изписаната от производителя доза е 1 Х 2 или 2 Х 1 капсули. Опаковка за 20 дни струва 21.60 лв.

Симилаб Премиум (SlimLab Premium)

Той се води фет бърнър – увеличава енергията, изгаря излишното, цели се в мазнините. Екстремно стримулира при комбиниране с тренировки. Влияе на метаболизма и конкретно липолизата.

Съставките са Л-карнитин, Л-тирозин, растителни екстракти и кофеин.

Изписаната от производителя доза е 2 Х 1 сутрин. Опаковка за 30 дни струва 29.90 лв.

Витаслим Лайн (Vitaslim LINE)

Тези капсули влияят на обмяната и мастната тъкан и освобождават енергия. Постигат го чрез линолова к-на (CLA), комбинирана с хром. Работи приоритетно върху корема. Според описанието, дава висок ефект върху обиколката на талията. В състава има и екстрахирана гуарана.

Изписаната от производителя доза е 3 Х 1 капсули за минимум 3 месеца. Опаковка за 16 дни струва 55.50 лв.

Още информация за видовете хапчета за отслабване и източници на английски език: Кои са най-ефикасните хапчета за отслабване в аптеките и в интернет? * Какви хапчета за бързо отслабване предписват докторите на Запад? * Как реално работят фат бърнърите?

Мнение: 8 кг надолу за месец с Нофатин и Фигурин
stanislava-cholakova-hapcheta-za-otslabvane-01

Станислава Чолакова от Варна

Много съм щастлива, че постигнах целта си да стана 60 кг. Вече бях загубила вяра, че ще го постигна, защото влязох в менопауза. Но хъсът ми се увеличи, защото знам, че точно тогава жената най-много дебелее.

Няма да разказвам какво съм пробвала, ще бъда по-кратка. Всеки от вас също е пробвал разни неща. Ще кажа само това, което проработи при мен. Това са капсулите Нофатин в съчетание с натуралния чай Фигурин. За Нофатин научих от една колежка, а за Фигурин – от друга. На мен ми хрумна да ги съчетая, за да взема най-доброто и от двете.

И се получи – само за месец от мен паднаха ужасните 8 кг, които ме измъчиха в последните 6 години. Доволна съм, но не съм се успокоила. Оставам на Фигурин, за да затвърдя резултата и да не позволя да ми се изплъзне от ръцете. Желая успех и на вас!

Станислава Чолакова от Варна

Можете да купите “Фигурин” за 49 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====> Поръчай Фигурин ТУК!

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Списък на най-добрите хапчета за отслабване в аптеките с бърз ефект. Мнения

 1. Отслабвам успешно с кето диетата от фейсбук която е и чай Фигурин, то без диета няма как да стане. Дотук минус 5.6 кг, за 5 седмици.

 2. Едно време хапчетата за отслабване бяха много скъпи, сега са достъпни и се видя, че не са нещо особено. Сваляла съм по 1-2 кила със зеленото кафе и Фемимодел, върнах си ги веднага.

 3. Два пъти отслабвам с Фигурин, единият път свалих 7 кг, вторият беше след като родих, тогава 6 кг. Не съвсем без диета, но вторият път кърмих и не съм се лишавала много. Билките са по-доброто решение за мен!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *