Олеуропеин е най-мощният убиец на коварния рак

В екстракт извлечен от листата на маслинови дръвчета е открито вещество – олеуропеин, което успява да се справи с коварния рак за броени дни.

Вече е и доказано, че се преборва с раковите образувания за по-малко от 14 дни.

Това вещество е така наречения олеуропеин. Всъщност не само техните листа, а и самите плодове на маслиновите дървета, имат силно изразено полифенолно действие, но при обработването и на маслините и на тяхното олио, свойствата им биват изгубени. И все пак, съдържанието на полифеноли в зехтина е повече от достатъчно, за да бъде той препоръчван като полезен за здравето.

Но нека се върнем на листата от маслини и екстракта произвеждан от тях. В продължение на няколко десетилетия, след редица проведени изследвания, лабораторните работници доказаха, че именно олеуропеинът е това съединение в тях, което предизвиква вълшебното им лечебно свойство. Именно тези свойства спомагат за навременното стопиране на развитието на ракови клетки в организма ни- учените доказаха, че екстракта от листата на маслините не лекува самото заболяване, а се бори с неговите патогени. Когато се възпре действието на някои патоген, се спира разпространяването на самото заболяване в организма и така тялото успява да възстанови силите на имунната си система и да пребори само болестта.

Освен това, след всички проведени изследвания, екстракта, който се добива от маслинови листа е доказал лековитата си дейност и прилаган при множество други заболявания. В момента се провеждат и експерименти, възможно ли е той да променя развитието на инфекции от типа на ХИВ, и може ли да се справи успешно и с тяхното излекуване.

Олеуропеин е най-мощният убиец на коварния рак
Олеуропеин е най-мощният убиец на коварния рак

Страничните ползи, които можете да извлечете от този екстракт са също така и при намаляване на симптомите на хронична умора, предпазване от следоперационни инфекции, ефикасно лечение при грипове и настинки, силно антибактериално и противогъбично действие.

Изследванията са доказали и че освен при сериозни и опасни заболявания, екстракта от маслинови листа може да бъде употребяван в малки количества, като терапевтични дози, без да оказват странични ефекти и влияния върху работата на организма.

Оценка на читателите
[Гласували: 7 Средно: 3.6]
Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.