Билки и хапчета за пречистване на кръвта

Cell Cleaner e разработка на Biotica, създадена за дълбоко и цялостно пречистване на кръвта и лимфата.

Тя съчетава натурални съставки, които подобряват състава, чистотата и вискозитета на тези основни телесни течности.

Адювантите не са единствена възможност за постигането на тази цел, но са най-бързия и ефективен път до нея.

Защо да чистим кръвта и лимфата?

Те съставят течната среда на организма и поддържат хомеостазата. Доставят кислород до всички органи, пренасят ензими, хормони и витамини. Пак чрез тях се обезвреждат и изкарват от тялото бактерии, вируси и замърсители. Тяхното постоянно чисто състояние е равнозначно на поддържане на вътрешната среда в тонус, предпазване от болести и запушване на съдовете.

Кои растения чистят кръвта?

Официалната медицина отдавна се ползва от фитотерапията за пречистване на кръвта и лимфата. Някои билки са в основата на аптечни медикаменти, а могат и да се приемат директно.

11 най-категорични в изчистването растения

  • Куркума – силен антиоксидант, профилактира стареенето, чисти черен дроб и лимфа. Просто добавяме в храната;
  • Чесън – суров, съдържа много сяра и бактерицидни вещества, потиска жизнената дейност на патогените и извежда токсичните субстанции
  • Кориандър – листата му са натурален детоксикатор. Хлорофилът се съединява с повечето природни токсини и свободни радикали, като ги неутрализира;
  • Глухарче – регулира състава на кръвта и извежда нежелателните съставки. Идеално при хипертония;
  • Червена детелина – стимулира дихателната функция, а дишането също пречиства. Повишава диурезата, укрепва съдовете;
  • Цвекло – за 14 дни намалява общия холестерол и кръвното налягане, подобрява активността на хормоните и нормализира pH на тялото;
  • Броколи – млади съцветия подобряват метаболизма и чистят след алкохолна интоксикация и тежки метали;
  • Джинджифил – регулира плазмата и повишава имунитета;
  • Морков – като източник на каротин подобрява активността на черен дроб, чиято работа е да изчиства вредностите;
  • Коприва – утилизира глюкозата, отвежда застояли течноски, имуномодулира.

Тези растения може да бъдат взети от природата и преработени на отварка или чай. Може да се купят готови добавки Biotica на капсули или таблети. И двата начина са достатъчно ефикасни.

Оптимален резултат се постига с комбинирани продукти, водещ сред които е Cell Cleaner на Biotica.

Как Biotica изчиства кръвта

Екстракти от коприва, глухарче, червена детелина, домат, котешки нокът и помощни съставки се съчетават в капсули за кръвоносната система. Продуктът е наречен Сел Клийнъриновативна формула, която дава видими резултати. След приемането на добавката на Biotica се придобива усещането за физическа, психическа и емоционална лекота. Пречистеното тяло започва да функционира по съвсем различен начин.

За какво още помага добавката на Biotica: за понасяне на стрес и тежки събития, за изчистване на грешки с храненето, за предпазване на сърдечни и мозъчни инциденти, за подобряване (тройно) на имунитета. Всичко това се реализира чрез пречистване на кръвта и лимфата и активизиране на кръвообращението.

С 2 таблетки дневно от Сел клийнър дневно постигаме още защита от тромби, редукция на лошия холестерол, регулиране на метаболизма, разрушаване на налепи, които се присвояват от раковите клетки. Тази фибринова обвивка пречи на имунните стражи да разпознаят навреме врага и да го обезвредят.

С какво да се пречистя: с натурална билка или с хапчета?

И двата метода работят, но по различен начин и в различни срокове. Самостоятелно приложената билка трябва да се натрупа в тялото, за да започне да влияе на процесите. Необходимо е време, понякога повече от 12 месеца. Затова пък добавките като тези на Biotica са концентрирани. Те съдържат екстракти, които са бързи и категорични в действието си. Видимите резултати идват след дни, а цялостното пречистване и в най-тежки случаи се осъществява за 3 месеца.

“Фигурин

Второ, комплексните препарати действат комплексно – върху всички системи в тялото. Те дават резултати и върху проблеми, за които не знаем.prechistvNE-na-kravta-02

Кога да предприема пречистване?

При трудности в живота, нередовен сън, много натоварвания, включително психически, при зарази, тежки болести, интоксикация, при установено задържане на течности и жлъчка, при слабост и умора, както и при хронични патологии най-добре е да подходим с пречистване на кръвта и лимфата. Така всяко конкретно лечение става по-силно, бързо и успешно.

Вижте и ТОВА:

Чистене на пикочна киселина в кръвта. Билки за изхвърляне и др.

Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.