Инфлуцид (Influcid) на таблетки. С цинабсин. За деца. При бременност

Топ начини за употреба на инфлуцид. С цинабсин. При бременност и кърмене. При грип и настинка. При суха кашлица. При запушен нос. При бронхит.

Още в текста: При болки в краката. При температура. При главоболие. При невралгия. При алергичен ринит. На таблетки за имунната система. Профилактичен прием. За деца. Дозировка. Как се приема. Листовка: Какво не забелязвате в нея. Цена. При синузит. При болки в гърлото и мускулите.

Инфлуцид е немски хомеопатичен продукт, който може да бъде използван като универсално лекарство.
Лечението с него е ефикасно и безопасно. Вие може да използвате инфлуцид самостоятелно или в комбинация с други препарати.

Хомеопатичният продукт съдържа мощни съставки, всяка от които успешно бори симптомите на грип и настинка, главоболие, бронхит, синузит, мускулни болки, невралгия, болки в гърлото. Медикаментът може да се приема и превантивно – за предотвратяване на вирусни инфекции и алергичен ринит.

Ефикасно действа и профилактичният прием на инфлуцид преди сезона на вирусите и настинките. По този начин се подсилва имунната система.
Медикаментът успешно се комбинира с други лекарства и продукти при лечение на грипни състояния.

Инфлуцид е продукт, подходящ за всички пациенти, като в това число се включват бременни жени и деца. Разбира се, тяхната доза трябва да бъде определена от специалист.

Хомеопатичното средство се приема както всички останали лекарства от тази група. За максимален ефект таблетката се поставя в устата и се изчаква да се разтопи.

При прием от деца, продуктът може да се разтвори в малко вода.
Лекарството може да се прилага и при други заболявания, които ще разгледаме подробно в следващите редове.

Топ начини за употреба на инфлуцид

Както вече стана ясно този продукт успешно успешно лекува грип, настинка и понижава високата температура.

Приложението му обаче съвсем не се ограничава до тук. Може да използвате инфлуцид при запушен нос, бронхит, синузит, както и както и при алергичен ринит, болки в краката и мускулите.

Хомеопатичното лекарство има широк спектър на действие, което го прави незаменим помощник при редица здравословни проблеми.
Нека разгледаме поотделно всяко едно от приложенията на инфлуцид.

При грип и настинка

Най-честата употреба на инфлуцид е при грип и настинка. Хомеопатичните компоненти, които стоят в основата на продукта допринасят за успешната му борба с начални фази на остри възпалителни процеси.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма
Инфлуцид е широкоспектърен продукт
Инфлуцид е широкоспектърен продукт

Инфлуцид се разпространява в аптеките под формата на таблетки за смучене, които могат да Ви бъдат от полза при летните настинки и грипни състояния.

 

Не забравяйте да го сложите във вашата аптечка, ако сте решили да прекарате отпуската си извън града. Може да се случи настинката да Ви завари неподготвени по време на лятната ваканция.

При суха кашлица

Понякога състоянието на грип е придружено със суха кашлица, която може да бъде много досадна и неприятна.

Сухата кашлица дразни гърлото, а Вие се чувствате отпаднали и безпомощни, защото не виждате начин, чрез който да се отървете от нея.

Ако билковите чайчета не успяват да Ви възвърнат силите и нормалното здравословно състояние, а не желаете да приемате антибиотик, може да се обърнете за помощ към инфлуцид.

Неговата съставка бриония има мощен противовъзпалителен ефект и успешно се справя със сухата кашлица. Ипекакуаната, която също се съдържа в продукта допринася за втечняване на секретите и изхвърлянето им от организма.

Вижте и тези свързани публикации. Текстът продължава и след тях!

При запушен нос

Инфлуцид най-често се използва при грип и настинка
Инфлуцид най-често се използва при грип и настинка

Запушеният нос е едно от най-неприятните състояния. Независимо дали е студена зима или горещо лято, ако не може да дишате нормално през носа, Вие се чувствате некомфортно.

 

Ако този важен орган не функционира правилно, раздразнението ще бъде чест гост във Вашето ежедневие до момента, в който оздравеете.

Това може да се случи лесно – с помощта на инфлуцид. Хомеопатичното лекарство без усилие може да се справи със запушения нос.

Освен, че е ефикасен, продуктът е безопасен за по-голяма част от потребителите като, разбира се, преди употреба трябва да прочетете листовката му.

При бронхит

Както вече споменахме лечебните съставки на инфлуцид имат мощното действие да лекуват възпалени бронхи. Хомеопатичният продукт е подходящ и при хроничен бронхит, тъй като е безопасен за организма и може да се приема често.

Лекарството може да се използва и като превантивна мярка срещу различни видове болести, така че дори и да не страдате от грип, бронхит или синузит, няма да навредите на организма си с употребата на инфлуцид.

Синузит

Инфлуцид е добър съюзник при борба със синузита
Инфлуцид е добър съюзник при борба със синузита

Синузитът е състояние, при което се възпаляват околоносните кухини. Причините за възникването му могат да бъдат най-различни – бактерии, вируси, алергии и други.

Често лицата засегнати от това състояние се оплакват от запушен нос или обилна секреция от него, болки в слепоочието и ушите, силно главоболие, намалено обоняние.

Ако страдате от синузит, инфлуцид може да бъде добро решение за Вас. Препаратът облекчава всички тези неприятни симптоми като едновременно с това лекува и предпазва организма от повторно заболяване.

При болки в гърлото и мускулите

Инфлуцид е подходящ продукт за използване в начална фаза на грип и настинка.

Както всички знаем първите симптоми на тези състояния се характеризират с болки в гърлото, температура, запушен нос, мускулни неразположения и скованост на цялото тяло.

Независимо от сезона, грипът може да застигне всеки. Това е моментът, в който може да се обърнете за помощ към инфлуцид.

Гелсемиум е важен компонент от състава на инфлуцид, който има мощно действие при настинки и грип, придружени с главоболие, отпадналост на организма и мускулни болки.

При болки в краката

Премахнете болките в мускулите с помощта на инфлуцид
Премахнете болките в мускулите с помощта на инфлуцид

Широкото действие на инфлуцид обхваща и неприятните болки в крайниците.

 

Често при настинка или грип потърпевши са мускулите на краката и ръцете. Ако наред с болките в крайниците се оплаквате от висока температура и гърлобол, може да приемате инфлуцид в по-големи количества.

Препоръчва се по една таблетка на всеки час, но не повече от 12 таблетки дневно.

При температура

Всяко едно неразположение на тялото, предизвикано от вирус или настинка, почти винаги е съпроводено от температура. Дори и леко повишената тя може да доведе до изключително неприятно усещане на замаяност и умора.

Ако пък температурата достигне критичните 38 градуса и нагоре, имате основание сериозно да се притесните за своето здраве. В такъв случай трябва незабавно да предприемете мерки за нормализиране на Вашето състояние.

Комбинацията от съставките на инфлуцид има мощно действие и успешно понижава високата температура.

Този продукт е подходящ, когато трябва да се вземат бързи и ефикасни мерки за справяне с грипни състояния, затова е добре да присъства във Вашата домашна аптечка.

При главоболие

Често настинките са придружени с главоболие, висока температура, отпадналост, болки в ставите и мускулите. Главоболието може да бъде толкова силно, че да доведе до пълно изтощение на болния.

В случая не се налага да приемате цял куп хапчета, за да почувствате облекчение. Инфлуцид е продукт, който успешно ще Ви избави от неприятното състояние. Гореспоменатата съставка гелсемиум, наред с мускулните болки облекчава и силното главоболие.

При невралгия

Невралгията представлява възпаление на нерв, вследствие на което се усеща силна пареща болка. Най-често това съсвтояние засяга възрастни хора и по-рядко деца и тинейджъри.

Невралгията може да нанесе поражения на седалищен нерв, междуребрието, част от лицето или други части на тялото.

Както вече стана ясно инфлуцид е хомеопатичен медикамент с широк спектър на действие. Освен при настинка, грип, възпалени синуси и главоболие, продуктът успешно се справя със състояния като невралгия.

Инфлуцид успокоява болезнените места и действа противовъзпалително.

Алергичен ринит

Инфлуцид успешно лекува алергия
Инфлуцид успешно лекува алергия

Алергичният ринит е вид възпаление, което засяга голяма част от населението на Земята.

 

Възпалителният процес има неприятни симптоми като кихане, сърбеж на носа, гърлото, очите. Алергичният ринит допринася за подуване на клепачите, сълзене от очите, главоболие, умора.

Често тези симптоми са хронични и се проявяват през определени периоди от време. Децата също могат да бъдат засегнати от това заболяване.

Инфлуцид е подходящо лекарство в подобни случаи, тъй като е щадящ организма хомеопатичен продукт.

За целта е необходимо да приемате продукта по определена схема, която, за да бъде ефективна, трябва да Ви бъде изготвена от специалист хомеопат.

На таблетки за имунната система

Както вече споменахме инфлуцид може има превантивно действие и да се за укрепване на имунната система. Не е необходимо да имате оплаквания или да страдате от определено заболяване, за да започнете приема на продукта.

Обикновено дозата, подходяща за засилване на имунната система е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка инфлуцид. Най-голямото предимство на хомеопатичните продукти е това, че те са безвредни и няма риск да навредите на своето тяло при употребата им.

За максимален превантивен ефект на инфлуцид може да се консултирате със специалист по хомеопатия, който да изготви подходящата схема за прием на продукта.

Профилактичен прием

Ако искате да сте защитени от настинка и грип, приемайте инфлуцид профилактично преди сезона на вирусните инфекции. Хомеопатичният продукт може да се приема профилактично и от деца, които често биват засегнати от грип или настинка.

За да бъде безопасна дозата на Вашето дете, се консултирайте със специалист.

За деца

Инфлуцид може да бъде приеман от деца. Продуктът е безопасен, но приемът трябва да се извършва в рамките на допустимите дози.

Деца под 12 години могат да приемат не повече от 8 таблетки инфлуцид дневно, като продуктът се приема самостоятелно или разтворен във вода. Между приема на таблетките трябва да има поне 2 часа разстояние.

Преди да проведете лечение с инфлуцид на Вашето дете, по-добре се консултирайте с хомеопат, който да определи подходящата доза.

Категорично е забранен приемът на продукта от деца на възраст под 1 година.

Дозировка

Обикновено дозировката за възрастни е 2 или 3 пъти по 1 таблетки, ако инфлуцид се приема с профилактична цел.

За лечение на гореописаните състояния продуктът може да се приема на всеки час в зависимост от сложността на заболяването, като не трябва да се надвишава броя на 12 таблетки дневно.

Как се приема

Инфлуцид се взема без вода. Целта е продуктът да се разтвори в устата като това трябва да се случи поне 30 минути преди или след хранене.

При лечението на деца медикаментът се приема по гореописания начин като има опция инфлуцид да се разтвори в малко вода.

Това улеснява приема на продукта от малки деца, които не могат да проявят търпение или разбиране и поглъщат лекарството още преди то да се е разтворило в устата им.

Листовка: Какво не забелязвате в нея

Преди да приемете инфлуцид обърнете специално внимание на листовката. Колкото и безопасен да е този продукт, има определени ситуации при които е по-добре да избягвате приема на му.

Не приемайте медикамента, ако Ви е известно, че имате алергия към някои от компонентите му. При непоносимост към някои захари, избягвайте лекарството, защото съдържа лактоза.

Инфлуцид съдържа пшенично нишесте, което е пречка той да бъде приеман от лица, страдащи от алергия към пшеница.

При бременност и кърмене

Макар и безвреден продукт, инфлуцид все пак не трябва да се приема от бременни жени без консултация със специалист.
Ако сте в това деликатно състояние, задължително се допитайте до Вашия хомеопат или личен лекар преди да се лекувате с този медикамент.

Ако Вие кърмите своето бебе също се консултирайте с медицинско лице преди да приемете инфлуцид. Той ще определи подходящата за Вас доза в случай, че е необходимо лечение с този продукт.

С Цинабсин

Може да приемате инфлуцид и цинабсин
Може да приемате инфлуцид и цинабсин

Цинабсин също е хомеопатично средство, което успешно лекува грип, настинка, главоболие, ангина и синузит. Продуктът е известен със своето широкоспектърно действие.

 

Няма противопоказания да се комбинират цинабсин и инфлуцид. Често това се прави с цел по-ефикасно и бързо лечение.

И двата медикамента са безопасни и имат ефикасно действие при лечение на грипни състояния и вирусни инфекции.

Въпреки положителните мнения за двата продукта, няма да сгрешите ако се консултирате със специалист преди да комбинирате медикаментите.
Той най-точно ще определи подходящата за Вас доза.

Цена

Инфлуцид може да намерите в аптеките и дрогериите. Цената е достъпна и често влагайки в хомеопатични продукти, Вие всъщност си спестявате голям разход.

На пазара се срещат много скъпи антибиотици и други медикаменти, които Вашият лекар би могъл да Ви изпише. Те обаче освен, че имат положителен ефект при определено състояние, често вредят на организма.

За разлика от тях, инфлуцид е безопасен и сравнително евтин продукт. Преди да преминете към лечение с „тежката артилерия”, изпробвайте този хомеопатичен медикамент.

Цената на една кутийка таблетки от продукта е около 10 лв. Тази сума е приемлива, знаейки, че инфлуцид е безвреден и ефикасен.

Не забравяйте, че ако страдате от грип, болки в гърлото и мускулите, главоболие, температура, невралгия, алергичен ринит, трябва да се консултирате със специалист, който да определи подходящата за Вашето състояние доза.

Ако тази статия, е била полезна и интересна за Вас, моля споделете я с Вашите приятели! Нека информацията за лечение с инфлуцид достигне до по-голям брой читатели.

Непременно вижте и ТОВА:

Инфлуцид или Изопринозин? Кой сироп е добър за деца? Други хомеопатични

Оценка на читателите
[Гласували: 9 Средно: 3.2]
Дайте своето мнение или коментар в нашия форум по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.